Meteen naar de inhoud

"Nieuwsgierig naar wat jij over jezelf kunt ontdekken?"

Carrièreswitch eng? Ik zie het als finetunen van talent en werkplezier. Zo begon ik na mijn studie International Business & Languages in de financiële wereld. Hier haalde ik niet genoeg voldoening uit en dus liet ik mij na zes jaar omscholen tot leerkracht in het basisonderwijs. Een werkplek waar ik veel van mijn kwaliteiten kwijt kon.  

Na zestien jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, waarvan ruim twaalf als schoolleider, werd het tijd de stoute schoenen aan te trekken en als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ik ben altijd ondernemend geweest, zowel in mijn werk als in mijn hobby’s. Dus deze stap, hoe spannend ook, voelde heel logisch aan. 

Tijdens mijn werk als schoolleider genoot ik het meest van het begeleiden van leerkrachten, kinderen en ouders. Ik hielp bij het laten groeien van zelfvertrouwen door op positieve wijze samen op zoek te gaan naar talenten en kwaliteiten. Dat is precies wat ik met Yellow Brick Coaching wil bereiken: dat JIJ met zelfvertrouwen en vol passie kunt genieten van jouw leven. 

Dennis de Ruiter

DIPLOMA'S

Waar komt "YELLOW BRICK" vandaan?

Ken je het verhaal van de Wizard of Oz, waarin Dorothy via het gele pad opzoek gaat naar de Tovenaar van Oz? Op die “Yellow Brick Road” leert ze zichzelf kennen en ontdekt ze haar talenten. Ze ontwikkelt zelfvertrouwen en redt zichzelf uit de lastige situatie waarin ze is beland. 

Zo zie ik ook iedereen zijn eigen pad bewandelen. Soms heb je alleen even coaching nodig om je eigen talenten en passie te vinden. Ik help je graag bij deze persoonlijke groei en wil je vol zelfvertrouwen laten genieten van jouw leven. Mijn “Yellow Bricks” helpen jou bij het bewandelen van jouw gele pad.

Waarom werken met mij?

  • Bij mij mag je altijd volledig jezelf zijn! 
  • Ik ben eerlijk, nuchter en direct.
  • Persoonlijke groei staat bij mij altijd bovenaan.
  • Ik help je bij het vinden van meer zelfvertrouwen!

Mag ik jou helpen met jouw vraagstuk of uitdaging?

Wat zeggen anderen over mij?

Dennis luistert “de diepte in” en coacht met veel passie, enthousiasme en bezieling. Ik ben mijzelf veel meer bewust geworden van mijn eigen denkpatronen en negatieve gedachten die mijn werkplezier en motivatie in de weg stonden.

Martine (42)

Dennis was betrokken en doortastend. De gespreken met hem gaven mij een nieuwe kijk op mijn huidige werksituatie en hebben mij geholpen prioriteiten te stellen. Ik heb nieuwe mogelijkheden ontdekt om te zorgen voor een betere balans tussen werk & privé.

Michael (35)